mandag 29. april 2013

Å bli inspirert

Jeg har ikke lagt så mye ut i det siste.. Og det skyldes litt av at jeg ikke har vært så inspirert. Så jeg har kjøpt meg noen blader og prøver å finne noe nytt og spennende.
Det hjelper jo ikke helt å sitte hjemme å stirre på de samme tingene over og over igjen.. Men vi får se hva jeg får gjort med alt det som står her hjemme etterhvert ;)





Og etter å ha tittet litt i bladet så må jeg alltid sjekke opp alle de forskjellige nettbutikkene som blir anbefalt. Da drømmer jeg meg hvertfall bort! :)


Jeg har kommet meg litt ut disse dager da..  Var nylig på loppis, og der fant jeg norgesglass!! :) det var ikke mange igjen når jeg fant frem, men noen fikk jeg heldigvis med meg. Neste gang skal jeg stå utenfor før det åpner! he he..  


Litt skitne og støvete, men det er ikke noe såpe og vann ikke kan fikse ;)
Det ene glasset var det litt dekor på...


Sikkert kjempe fint for flere år siden.. meeeen ikke helt meg. Må få vasket og skrapet det bort før jeg bruker det ;) Så blir det sikkert bra :)


Med dette bildet sier jeg og knøttet, takk for at du så innom! :)








torsdag 18. april 2013

En liten smakebit.. ;)

Jeg har ikke vært så flink å legge ut noe nytt innlegg på en stund.. Men tenkte å sette meg ned å få lagt ut iløpet av ett par dager :)
I mellomtiden tenkte jeg å vise dere ett par bilder av hva som kommer senere ;)
Nå skal jeg bruke tiden mens lille gull sover og lage en gulrotkake til søsteren min som fyller år idag! Hipp hurra :) :)





torsdag 4. april 2013

Nye skatter

Da har jeg vært på posten idag og hentet meg noen flere lekre nyheter fra Keiserens nye trær! Jeg fikk plukket meg ut noen ting som jeg bare måtte ha :) Og jeg er veldig fornøyd med de varene jeg har pakket opp idag. Ønsker meg mye mer derifra.. Alt til sin tid ;)


Denne vasen har jeg drømt om lenge! Den er så fin og passer perfekt inn hos meg :) Jeg kommer til å ha denne fremme hele året, null problem.


Kjøpte også noen kjempe fine lysetaker i mangotre. Det er tre str., og den store er virkelig stor. Husker jeg riktig så er den hele 60 cm høy! Det er lysestaka si det :) Jeg elsker de alle sammen. De er så lekre når de står i gruppe her hjemme.





Nå føler jeg at spisebordet er ferdig. Jeg har fått ryddet vekk mye av de småtingene som sto der. Kan heller finne det frem igjen ved en senere anlednig, så blir det nesten som nytt ;)
Er litt rask noen ganger og rydde vekk ting, kan ikke telle hvor mange ganger jeg her tenkt; Oj, hadde jeg en sånn??? Spesielt med putetrekk.. Men jeg tror nok mamma og søsteren min er veldig glad for at jeg bytter og styrer med ting så ofte. Det er jo nemlig de som "arver" etter meg. 


Har også vært en liten tur på Ikea og kjøpt noen rammer som jeg skal ha bilder av min lille bebiss i <3



Fikk også kjøpt meg noen lys med litt farge, elsker mint og støvlilla. Hvis jeg skal ha litt farger, så blir det som oftest lys det går i. Kanksje bittelitt i putetrekket. Den nedesret puten er en av de putene jeg har som har litt andre farger i seg enn grått, lin, hvitt eller brunt. Og den er så fin! Har kjøpt den på Kremmerhuset for ikke så lenge siden.

Det var litt av de nyeste innkjøpene mine..
Mangler ett par ting som jeg skal vise frem en annen gang :)

Takk for at du så innom!

Klemmer m.j.