søndag 29. september 2013

Høstsøndag

Idag har vært en skikkelig høstdag. Vært litt grått, men fortsatt fint vær og litt kjølig. Det er jo en fin unnskyldning for å lage litt god mat til lunsj og middag :) ikke minst bruke litt tid med minsten <3 har kost oss både hjemme og hos svigermor med familie.. Blir jo ikke bedre enn det :)



Minsten syntes at vispen var veldig spennende :) skal hjelpe til.. Eller bare slå rundt på ting på kjøkkenet kanskje. Veldig morro tydeligvis ;)


Lunsj ble amerikanske pannekaker med lønnesirup! Nam :) men da jeg var ferdig å steke alle sammen, så var vi alle så sultne at jeg ikke fikk tatt bilde.. Uansett, så var de gode! :)


Vi kom oss en tur ut og fikk kjøpt litt høst nødvendigheter.. Lyng! :) er så fint med lyng i stua.. 




Fine husfreden i brun pose :)






Her er god middag på kokeplata og godgjør seg. Stått og kuttet og kuttet grønnsaker.. Og det blir jo så godt! Lett å lage mye så får vi middag i to dager ;) dette har jeg masse gode minner av fra jeg var liten.. På det samme kjøkkenet faktisk. Hver høst så sto pappa eller mamma og lagde samme gode suppe, tror jeg kan trygt si det var yndlingsretten min :) og ganske sikker på at jeg forsynte meg ett par ganger ;)

God og mett så avslutter jeg med et bilde av en fin hortensia jeg så på plantasjen :) 


Ha en fin kveld alle sammen! :)