torsdag 4. april 2013

Nye skatter

Da har jeg vært på posten idag og hentet meg noen flere lekre nyheter fra Keiserens nye trær! Jeg fikk plukket meg ut noen ting som jeg bare måtte ha :) Og jeg er veldig fornøyd med de varene jeg har pakket opp idag. Ønsker meg mye mer derifra.. Alt til sin tid ;)


Denne vasen har jeg drømt om lenge! Den er så fin og passer perfekt inn hos meg :) Jeg kommer til å ha denne fremme hele året, null problem.


Kjøpte også noen kjempe fine lysetaker i mangotre. Det er tre str., og den store er virkelig stor. Husker jeg riktig så er den hele 60 cm høy! Det er lysestaka si det :) Jeg elsker de alle sammen. De er så lekre når de står i gruppe her hjemme.

Nå føler jeg at spisebordet er ferdig. Jeg har fått ryddet vekk mye av de småtingene som sto der. Kan heller finne det frem igjen ved en senere anlednig, så blir det nesten som nytt ;)
Er litt rask noen ganger og rydde vekk ting, kan ikke telle hvor mange ganger jeg her tenkt; Oj, hadde jeg en sånn??? Spesielt med putetrekk.. Men jeg tror nok mamma og søsteren min er veldig glad for at jeg bytter og styrer med ting så ofte. Det er jo nemlig de som "arver" etter meg. 


Har også vært en liten tur på Ikea og kjøpt noen rammer som jeg skal ha bilder av min lille bebiss i <3Fikk også kjøpt meg noen lys med litt farge, elsker mint og støvlilla. Hvis jeg skal ha litt farger, så blir det som oftest lys det går i. Kanksje bittelitt i putetrekket. Den nedesret puten er en av de putene jeg har som har litt andre farger i seg enn grått, lin, hvitt eller brunt. Og den er så fin! Har kjøpt den på Kremmerhuset for ikke så lenge siden.

Det var litt av de nyeste innkjøpene mine..
Mangler ett par ting som jeg skal vise frem en annen gang :)

Takk for at du så innom!

Klemmer m.j.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar