lørdag 18. mai 2013

Nye favoritter

Jeg var innom Triaden på torsdag og da snublet jeg over en kjempe stilig butikk, nemlig "Ruth & Rudolf"! 
De hadde masse fint av interiør og de fører merker som Ferm og Hay.. :)
Heldigvis for meg at jeg fant butikken, for der fant jeg nemlig noe jeg har hatt lyst til å skaffe meg.
Eller rettere sagt, flere ting :) ;)
Denne hånden fra HAY var jeg sååå langt fra å bestille på nett her om dagen, men nå slapp jeg å betale frakt hvertfall ;)
Synes den er kjempe tøff! Har ikke helt bestemt meg om den skal stå som pynt ute i spisestua eller stua, eller om jeg skal ha den på soverommet med litt ringer på seg. Får se hva jeg ender opp med.

Disse fine koppene fant også veien til handlekurven min :) De er så stilige! Så de på Instagram for en stund tilbake og har ikke klart å glemme dem siden :)
Så da måtte jeg jo kjøpe en til meg selv og min kjære <3 Da er det greit å kjøpe to ;) Noen unnskyldninger må man jo ha..
Lunsjboksen kjøpte jeg på Ny & Ne på strømmen for en stund siden. Gleder meg til å få brukt den når jeg begynner på jobb igjen. Matpakke er ikke så gøy, men pakker man den i en sånn boks.. Så blir det hvertfall litt bedre syns nå jeg.

Igår var jo Nasjonaldagen vår og vi koste oss med kake og grilling hos mamma. Rolig og avslappet feiring :)Jeg lagde bløtkake.. som hvertfall smakte veldig godt selvom den ikke ser helt vellykka ut ;)Håper alle hadde en kjempe fin feiring igår! Og at alle spiste seg gode og mette på kaker, is og masse annet godt :)

Ønsker alle en god pinse!2 kommentarer:

 1. Var innom den butikken like etter de hadde åpnet, da var det fortsatt litt slunkent der, men ut i fra de varene de hadde så jeg at dette måtte bli bra :) Men ikke like bra for lommeboka, så like greit jeg ikke har vært der etterpå... kjempe fine ting du har kjøpt :) den hånda er så kul!

  Kaka så nammenam ut ;) Ordentlig 17 mai kake :)

  klem :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, blir ikke så bra for lommeboka, men veldig mye fint da! he he.. vi må dra sammen en dag ;) takk, kaka var veldig namnam =P klem!

   Slett