lørdag 9. mars 2013

Da starter vi...


Ja, da var jeg i gang... Morro!
Jeg kan jo starte med at jeg er litt shopping avhengig (min bedre halvdel vil nok si veldig avhengig), så hva er mer passende enn å starte med ett par av mine nyeste innkjøp. Og med det så får man også en liten feeling på hva slags stil jeg liker.
Om dagen så har jeg blitt ganske stjerne hekta, som jeg vet ganske mange har blitt, er nå ganske utbredt i interiør bildet i disse dager. Og hvorfor ikke henge seg på, det er jo så mange fine varianter!Skulle jo helst vært noen blomster i den lille vasen på bildet..  Men hvor fort man glemmer når man er på senter og Knøttet begynner å gråte oppi vogna sin. Da går tanken om blomster rett ut av hodet.
Får sette det opp på handleliste neste gang!
I hvertfall ble stjernen med hjem, og jeg elsker den.. Kjøpt på Dorothea på Triaden senter, og er fra Bloomingville. De har så mye fint <3

Men før Knøttet begynte å bli lei, så rakk jeg også innom Kremmerhuset , hvor jeg også fikk plukket med meg litt av hvert. Blandt annet dette nydelige påskeegget..


Om det blir brukt er en annen ting.. men det var så fint! Matchet serviettene mine også ;) (er det noen andre som hørte Samboern sukke litt oppgitt over de setningene der?)
Dette ligger nå på spisebordet mitt inne i spisestua. Der inne er det mange skatter fra diverse interiør butikker. Skal få vist frem etterhvert ja ;) Er så koslig å sitte der inne å spise frokost og titte på alt det pene.Fine lerkegreiner, som jeg virkelig sleit med å få tak i, oppi en enkel, grå vase sammen med litt forskejllig på ett stort sort zink fat på bordet. En liten smakebit av spisetsua. Som sagt vil vise mer etterhvert ;)

Men det får bli med dette denne gangen.. Knøttet har endelig sovnet, så da skal nok mor følge hans eksempel! (selvom det er lørdag.. skrekk og gru ;) )
Klemmer fra m.j


1 kommentar:

  1. Jippi!!! Gleder meg til å følge med her :)

    Klem :)

    SvarSlett